Wat een schitterend handschrift Met vlechtjes Ik heb een mes in mijn mouw. Wil je 'm zien? Mr. Spock Wat een schitterend handschrift Met vlechtjes Ik heb een mes in mijn mouw. Wil je 'm zien? Mr. Spock

Wie o wie is het deze week?

Het is natuurlijk de enige echte Ronald McDonald!

Wat leuke Ronald McDonald-rechtszaken:
McLibel: Milleuactivisten vs McDonalds. Milleuactivisten delen folders uit over de slechte kwaliteit van het eten, de slechte behandeling van werknemers, het targetten van reclame op kinderen, uitbuiting van boeren in Derde Wereldlanden en de milleuaspecten van McDonalds. McDonalds spant een rechtszaak aan wegens smaad, maar ondankt een miljoenen kostend advocaten-sterrenteam krijgen de activisten na jaren procederen van de rechter bijna in alles gelijk.
Ronald vs McDonalds. Een acteur die Ronald McDonald speelde klaagt zijn voormalige baas aan voor de slechte werkomstandigheden.
Vegetariërs vs McDonalds. Een rechtszaak van vegetariërs en Hindoes omdat er rundvlees in de patat zit.
Vetzak vs McDonalds. "Ik eet elke dag bij McDonalds en nu ben ik te dik en nu wil ik schadevergoeding". Is door de rechter weggelachen.
Oude koffieleut vs McDonalds. "Ik ben bejaard en knoei koffie, nu heb ik een lelijke brandwond en dat is dus de schuld van McDonalds". Eén van de bekendste zaken. Ze heeft voor 80% gelijk gekregen.
Nog meer oude koffieleut vs McDonalds. Wat meer achtergronden over de koffie-zaak.
Mag het licht uit? Gauw het licht weer aan